Επικοινωνία: 210.7292180 & info@novatech.gr

NOVATECH - Engineering & Construction

Η εταιρεία NOVATECH - Engineering & Construction ιδρύθηκε το 1998 και είναι τεχνική, εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία. Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή Ενεργειακών και Τεχνικών Έργων "με το κλειδί στο χέρι" (Turn Key Projects), ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές κατασκευής και τα χρονοδιαγράμματα εκτέλεσης κάθε έργου. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία είναι οι βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία και την πορεία της εταιρείας μέσα στο χρόνο, ικανοποιώντας με τον τρόπο αυτό στο ακέραιο τις απαιτήσεις του πελάτη.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης και διεύρυνσης των εργασιών της, η NOVATECH δραστηριοποιείται πλέον και στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Η κατασκευή Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, τα συστήματα Εξοικονόμησης ενέργειας και η Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού Θερμότητας (ΣΗΘ) αποτελούν πλέον τομείς αιχμής για την εταιρεία, με μεγάλη ανάπτυξη και όγκο εργασιών.

Ξεχωριστή θέση στους τομείς δραστηριότητας της εταιρείας έχει επίσης και η Υπέρυθρη Θέρμανση. Η NOVATECH είναι από τους μεγαλύτερους εμπορικούς αντιπροσώπους συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης στην Ελλάδα.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε απορία ή ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας είτε καλώντας μας στο 210.7292179. Ευχαριστούμε.