Επικοινωνία: 210.7292180 & info@novatech.gr

Υπέρυθρη θέρμανση με τη δύναμη της Heatwave

Η θέρμανση που επέλεξε η φύση

Οι Ρωμαίοι, ήδη γνώριζαν, την θέρμανση που αποδίδεται με θερμικά κύματα. Τον ίδιο τρόπο δηλαδή, που επέλεξε η φύση να θερμάνει τους πλανήτες και τους οργανισμούς, εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια. Τα υπέρυθρα Θερμικά κύματα, εκπέμπονται από τον ήλιο, διαπερνούν τον αέρα χωρίς να τον θερμαίνουν, ώστε να γίνει εφικτή η θέρμανση, των σωμάτων πυκνής μάζας (στερεά υγρά).

Ακολουθούντος και εμείς, αυτόν τον φυσικό τρόπο θέρμανσης, κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας, χρησιμοποιώντας παράλληλα, την προηγμένη τεχνολογία, σε συνδυασμό χρήσης, πολύ υψηλής ποιότητας υλικών.

Κατορθώσαμε να επιτύχουμε το καλύτερο προϊόν, πολυβραβευμένο σε όλες τις εκθέσεις διάφορων χωρών της Ευρώπης, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, την οικονομία χώρου και κατανάλωσης, την λειτουργικότητα και το πολύ λογικό κόστος αγοράς.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην πλήρη ασφάλεια, την επίτευξη ευεξίας, αλλά και θετικών επιδράσεων στην υγεία του ανθρώπου.

Όλα τα υπέρυθρα θερμαντικά συστήματα της Heatwave εξοικονομούν ενέργεια και είναι φιλικά προς το περιβάλλον .

Πράσινη ανάπτυξη- οικολογική συνείδηση-εξοικονόμηση ενέργειας-Ανανεώσιμες πηγές.

Είναι βέβαιο, ότι τα πολλά πλεονεκτήματα του προϊόντος μας, έναντι των συμβατικών συστημάτων θέρμανσης θα συνδράμουν αξιόπιστα και καίρια, στο διεθνές ενεργειακό αλλά και περιβαλλοντολογικό πρόβλημα, που κάθε μέρα γίνεται οξύτερο.

Ιδιαίτερα,στις ημέρες μας, όπου οι εξαγγελίες πολιτικών και αρχηγών κρατών, σαν βασικό θέμα έχουν την πράσινη ανάπτυξη και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, γίνεται απολύτως σαφές, πως οδηγούμαστε, σε μια "μεταεποχή" ενέργειας, όπου η ενέργεια, θα παράγεται κυρίως, από τις "δωρεάν" ανεξάντλητες φυσικές πηγές. Ήδη έγιναν τα πρώτα δυναμικά βήματα (παραγωγής και εγκατάστασης) των ανανεώσιμων πηγών, σε όλον τον πλανήτη και είναι πλέον σαφές, πως τα ηλεκτρικά συστήματα είναι αυτά, που θα αναλάβουν τον κύριο ρόλο, σε όλες τις αναγκαίες λειτουργιές της ζωής μας.

Τα κάθε είδους καύσιμα, σιγά-σιγά θα παρέρχονται και μαζί τους, τα φαινόμενα μόλυνσης του περιβάλλοντος, ασύστολης ενεργειακής δαπάνης, καθώς και η ανασφάλεια που προέρχεται, από τις συνεχείς αναπροσαρμογές των τιμών τους.

Το προϊόν μας, ανήκει στην κατηγορία εκείνων, που προΐστανται, σε αυτήν την "οικολογική επανάσταση", αλλά υπερέχει ακόμη περισσότερο, διότι δεν ατενίζει μονάχα στο "ενεργειακό μέλλον", αλλά προσφέρει κορυφαία λύση στο "ενεργειακό παρόν"! Αυτό συμβαίνει, χάριν της κατασκευαστικής του αρτιότητας, αλλά και χάριν της υπέρυθρης εκπομπής θερμότητας που παράγει, εξασφαλίζοντας έτσι, πολύ χαμηλές καταναλώσεις ενέργειας, αλλά και απόλυτα ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία των χρηστών, και των κτιρίων.

Περισσότερα: 

 http://www.heatwave.com.gr/