Επικοινωνία: 210.7292180 & info@novatech.gr

Ζητούνται Αντιπρόσωποι & Συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Η επανάσταση στην αυτοκίνηση έχει ήδη ξεκινήσει! Η ηλεκτροκίνηση και οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων είναι ήδη ΕΔΩ!

Αν είσαι έτοιμος για την επόμενη επιχειρηματική σου δραστηριότητα και θέλεις να γίνεις μέλος ενός δικτύου που καινοτομεί και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρικής φόρτισης αλλά κυρίως που σέβεται και επενδύει στους συνεργάτες του, έλα στη NOVATECH.

Η NOVATECH Engineering έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός δικτύου αντιπροσώπων και συνεργατών λιανικής πώλησης σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Με εφόδια τις ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίους ευρωπαίους κατασκευαστές, την 20-ετή εμπειρία στη μελέτη, κατασκευή, διαχείριση και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, την υψηλή τεχνογνωσία, την άρτια οργάνωση και το καινοτόμο πνεύμα που διέπει όλες τις δραστηριότητές της, αποτελεί μία άριστη επιλογή συνεργασίας για έμπειρους επαγγελματίες αλλά και για νέους μηχανικούς.

Το δίκτυο Αντιπροσώπων και Συνεργατών της NOVATECH Engineering έχει ήδη ξεκινήσει!  Το μέλλον διαμορφώνεται από τους πρωτοπόρους και εκείνους που καινοτομούν! Οι νέες τεχνολογίες φέρνουν κέρδη και η ηλεκτροκίνηση είναι σίγουρα ένας τομέας που προσφέρει πολλές ευκαιρίες!

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!